How to Topup Steam Wallet Using Maxis/Hotlink (old)

How to Topup Steam Wallet Using Maxis/Hotlink (old)

http://www.youtube.com/v/-4wMVHJzIoA?fs=1

How to Topup Steam Wallet Using Maxis/Hotlink (old)

Watch In HD 720p/1080p
Like , Comment,Share,Subcribe

Mpoints Page : http://adf.ly/1XbSNg
Facebook page:http://adf.ly/1XbSSa
Steam Community: http://adf.ly/1XbSW7

Tutorial bagaimana untuk topup steam wallet guna maxis ..untuk Malaysia sahaja! 😀

Post a Comment

20 Responses to “How to Topup Steam Wallet Using Maxis/Hotlink (old)”

  1. Muhammad Farouq dice:

    boleh kerdit duit pindah steam wallet guna maxis?

  2. blueberry dice:

    10=8 mahalnya D:

  3. Red Jean Manalo dice:

    lol.. how to get vouchers???

  4. Rapid Fart dice:

    ten kiu bro

  5. koh wenyuan dice:

    CANT ?SAYA BOLEH DAPAT CODE TAPI SAYA GUNA CKP X BOLEH ? KENAPA ?

  6. Anyel Haikal dice:

    kalau gune umobile leh ke ?

  7. fathi syameer dice:

    kalau guna selain dri maxis dngn hotlink x bleh nk topup steam wallet?

  8. RIDER.TF2 Pyro dice:

    tak boleh guna credit dah ke?

  9. RIDER.TF2 Pyro dice:

    tak boleh guna credit dah ke?

  10. FARIS_ PRO dice:

    mana nak dapat topup ticket tu

  11. Gumball Nash dice:

    yang baru punya tak suruh buh email macam dalam 1:09 dan bila tekan skip this terus suruh enter pin jadi persoalanya bila kita dah bubuh pin tuh code steam wallet tuh dihantar ke mana

  12. Zack Lyly dice:

    ada gst ke tak nie ?

  13. alif rifdi dice:

    bgi list senarai harga, maxis10 dapat berapa steam?

  14. Amirul Faez dice:

    asal xde charge to credit dah skrg

  15. LeKyrie dice:

    asal xdpt dohh diorang tukar ke mmo games pastu mintak phone number hotlink aku ni dhla celcom user asal diorang update eh ingt dpt supporters ke makin banyak haters lagi ade ahh ni ha aku dah beli rm50 kalau xdpt mmg aku call hotlink update macam babi

  16. Baby Zeox dice:

    msih boleh pakai ke nih ? takut2 melayang duit. hahaha

  17. Milown dice:

    maaf ye tutorial bru lmbat skit sbb BZ 😀

  18. adamosauraus dice:

    pls buat yg baru

  19. Milown dice:

    NEW TUTORIAL IN 2 WEEK 😀

  20. Desmond Dezu dice:

    trima kasih bro ! senang jer pakai cara ni. commend this guy !

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *